
Lista obserwowanych ogłoszeń dostępna jest tylko dla osób zalogowanych.
Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
Wróć
Wróć
Zastępca szefa kuchni Crystal Mountain 5* Wisła
Wisła
Zarchiwizowane:
2021-05-28 11:00
Obserwuj ogłoszenie
Wyświetleń: 382
Opis
Górskie Resorty to grupa 7 komfortowych obiektów, oferujących ponad 1700 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy i Wiśle. Nasze motto brzmi „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku, nie tylko o samo zakwaterowanie. Z naszego bogatego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.
Crystal Mountain Resort 5* to nasza nowa inwestycja w Wiśle. Obiekt oddaje do dyspozycji Gości m.in. 491 pokoi, aquapark, bogato wyposażoną strefę SPA & Wellness, Salon Dr Irena Eris Beauty Partner, a także centrum biznesowe o pow. 900 mkw. Otwarcie miało miejsce w lutym bieżącego roku.
Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy: Wisła
Jeśli chcesz odpowiadać za:
- Wsparcie Szefa Kuchni w bieżącej działalności kuchni
- Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, bufet, imprezy konferencyjne)
- Zarządzanie zespołem pod nieobecność Szefa kuchni
- Przy współpracy z Szefem Kuchni przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem S&M i F&B
- Wsparcie Szefa Kuchni w zakresie kontroli i nadzoru nad kosztami gastronomicznymi, dokonywaniu kalkulacji food cost oraz w utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomie
- Nadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacji
- Porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP
A przy tym spełniasz poniższe wymagania:
- Posiadasz minimum 3 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku zastępcy Szefa Kuchni w hotelu sieciowym lub w renomowanej restauracji
- Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne
- Gotowanie jest Twoją pasją (innowacyjność i kreatywność w kuchni są Ci bliskie)
- Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu,
- Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stroną
- Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność
- Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę
- Jesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożenia
My zaoferujemy Tobie:
- Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)
- Możliwość zakwaterowania i wyżywienia na preferencyjnych warunkach
- Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów
- Przyjazną atmosferę pracy
- Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku
- Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).