Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
archiwum ogłoszeń
Lista obserwowanych ogłoszeń dostępna jest tylko dla osób zalogowanych.
Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
Wróć

Zastępca szefa kuchni Crystal Mountain 5* Wisła

Wisła
Zarchiwizowane: 2021-05-28 11:00
Ogłoszenie użytkownika
Crystal Mountain Resort
Ogłoszenia tego użytkownika
Wyświetleń: 382

Opis

Górskie Resorty to grupa 7 komfortowych obiektów, oferujących ponad 1700 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy i Wiśle. Nasze motto brzmi „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku, nie tylko o samo zakwaterowanie. Z naszego bogatego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze. Crystal Mountain Resort 5* to nasza nowa inwestycja w Wiśle. Obiekt oddaje do dyspozycji Gości m.in. 491 pokoi, aquapark, bogato wyposażoną strefę SPA & Wellness, Salon Dr Irena Eris Beauty Partner, a także centrum biznesowe o pow. 900 mkw. Otwarcie miało miejsce w lutym bieżącego roku. Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: Zastępca Szefa Kuchni Miejsce pracy: Wisła Jeśli chcesz odpowiadać za: - Wsparcie Szefa Kuchni w bieżącej działalności kuchni - Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację (Restauracja a’la carte, bufet, imprezy konferencyjne) - Zarządzanie zespołem pod nieobecność Szefa kuchni - Przy współpracy z Szefem Kuchni przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem S&M i F&B - Wsparcie Szefa Kuchni w zakresie kontroli i nadzoru nad kosztami gastronomicznymi, dokonywaniu kalkulacji food cost oraz w utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomie - Nadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacji - Porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP A przy tym spełniasz poniższe wymagania: - Posiadasz minimum 3 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku zastępcy Szefa Kuchni w hotelu sieciowym lub w renomowanej restauracji - Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne - Gotowanie jest Twoją pasją (innowacyjność i kreatywność w kuchni są Ci bliskie) - Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu, - Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stroną - Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność - Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę - Jesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożenia My zaoferujemy Tobie: - Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt) - Możliwość zakwaterowania i wyżywienia na preferencyjnych warunkach - Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów - Przyjazną atmosferę pracy - Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku - Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania. Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami. Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Wróć

Ogłoszenia promowane

ox_praca-przy-dociepleniach-i-innych-robotach

Praca przy dociepleniach i innych robotach

Dębowiec
07-04-2025   21:11
ox_junior-event-coodrinator

Junior Event Coodrinator

Brenna
24-04-2025   13:30