
Lista obserwowanych ogłoszeń dostępna jest tylko dla osób zalogowanych.
Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
Wróć
Wróć
Szef Kuchni Restauracji A’ la carte hotel Crystal Wisła
Wisła
Zarchiwizowane:
2021-06-23 16:00
Obserwuj ogłoszenie
Wyświetleń: 480
Opis
Górskie Resorty to grupa 7 komfortowych obiektów, oferujących ponad 1700 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy i Wiśle. Nasze motto brzmi „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku, nie tylko o samo zakwaterowanie. Z naszego bogatego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.
Crystal Mountain Resort***** to nasz nowo otwarty hotel w Wiśle. Obiekt posiada m.in. 491 pokoi, Aquapark, bogato wyposażoną strefę SPA & Wellness, salon Partnerski Dr Irena Eris, a także centrum biznesowe o pow. 900 mkw.
Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Szefa Kuchni Restauracji A’ la carte
Miejsce pracy: Wisła
Jeśli chcesz odpowiadać za:
Zarządzanie bieżącą działalnością kuchni A’la carte
Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację
Przygotowanie karty menu wraz z recepturami
Zarządzanie i rozwijanie podległego zespołu (tworzenie grafików, podział zadań itp.)
Przygotowanie ofert gastronomicznych wraz z działem S&M i F&B
Kontrolę i nadzór nad kosztami gastronomicznymi, dokonywanie kalkulacji food cost oraz utrzymaniu wskaźników na odpowiednim poziomie
Przygotowanie zamówień i współpracę z dostawcami
Nadzór nad przygotowaniem comiesięcznych inwentaryzacji
Porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP
A przy tym spełniasz poniższe wymagania:
Posiadasz minimum 3 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku Szefa Kuchni A/ la carte w dużym hotelu lub w renomowanej restauracji
Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne
Gotowanie jest Twoją pasją (innowacyjność i kreatywność w kuchni są Ci bliskie)
Posiadasz bardzo dobrą znajomość zagadnień gastronomicznych, funkcjonowania i prowadzenia dokumentacji HACCP w hotelu,
Sporządzanie kalkulacji, kontrola kosztów i wskaźnika Food Cost jest Twoją silną stroną
Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność
Potrafisz efektywnie zarządzać i rozwijać swój zespół oraz budować przyjazną atmosferę
Jesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożenia
My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunku zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)
Możliwość zakwaterowania i wyżywienia na preferencyjnych warunkach
Zniżki pracownicze na korzystanie z obiektów należących do Grupy Górskie Resorty
Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów
Przyjazną atmosferę pracy
Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku
Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie c w odpowiedzi na ogłoszenie.
Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).